Irena Potočar Papež

Irena Potočar Papež
STROKOVNJAKINJA

Irena Potočar Papež je avtorica številnih priročnikov, je trenerka javnega nastopanja ter komuniciranja, vodi in moderira dogodke, predava in počne še marsikaj zanimivega in koristnega. Pri Punci sodeluje z nasveti za samozavestno nastopanje in komuniciranje v obdobju odraščanja. Pred leti je na to temo ustvarjala in vodila TV-oddajo za mlade z naslovom POVEJ!, če pa imaš ti zanjo vprašanje, ga pošlji na info@punca.si, za Ireno.

Sledi ji na:

V najstniških letih sem bila nora na šport v vseh oblikah, bila sem navijačica atleta Carla Lewisa. V glasbeno-modnem svetu pa so me navduševali Whitney Houston, Michael Jackson in Stephanie Monaška s svojim androgenim videzom. V trenutkih stoka in joka ter iskanja identitete mi je solzice odpoljubljala moja psička Eni. Bila sem velika knjigobuba in neutrudna plesalka tako v plesni skupini kot diskotekah. Sanjarila sem o potovanjih, poučevanju in pisanju za druge. Danes vse to tudi počnem. Moja kraljica je bila oma. Ponosna sem nase, ker sem sledila svojim sanjam in sem tu ter tam tudi po zahtevnejših in strmejših stranskih poteh vedno prišla na glavno. Hvaležna sem za klub prijateljic iz osnovno- in srednješolskih časov, s katerimi smo še vedno TOP 5.
Še danes sem iskalka lepega v ljudeh in stvareh. Kot spodbujevalka spečih potencialov sem prepričana, da nosi vsak človek v sebi obilo talentov in notranje moči, da jih udejanji. Po izobrazbi sem profesorica slovenščine in univ. dipl. pedagoginja, zato sem svojo poklicno pot začela v vrtcu in jo nadaljevala v osnovnih in srednjih šolah. Sem ponosna mama sinu in hčeri, ki osmišljata moje življenje, prav zaradi svojih izkušenj dela v šoli in mojih dveh najstnikov pa se znam vživeti v svet najstnic, pa tudi najstnikov.
Po ideje in sprostitev se rada odpravim na potovanja, sem navdušena športnica, svojo oazo miru pa najdem med branjem in pisanjem knjig. Zaljubljena v življenje svoj vsakdan plemenitim z lepo besedo, prijaznimi gestami in srčnimi dejanji. Prepričana sem, da le z ustreznim obnašanjem in kulturnim pogovarjanjem ustvarjamo boljši jutri. Zase in za druge.
Na punca.si sodelujem z nasveti za samozavestno nastopanje in komuniciranje z drugimi v obdobju odraščanja. Pred leti sem na to temo ustvarjala in vodila TV-oddajo za mlade z naslovom POVEJ!. Najdeš me na www.peresa.si, FB Irena Potočar Papež, IG irenapotocarpapez in IG ritemzivljenja.