i … pisati o NERODNEM ZMENKU … ups, kaj pa je to?!

Se ti je na zmenku zlomila peta, se ti je pred zmenkom naredil velik mozolj, se ti je strgal gumb na srajci, si padla (upamo, da te je ujel in objel), si se umazala pri njih doma na večerji, te je peljal na izlet in potem ni mogel skopati avta iz snega, je prvič na obisku pri tvojih starših od strahu jecljal ali govoril nesmisle ….? Napiši, kaj se je zgodilo, kako si se ti ali on iz zagate rešila in ali je nesrečni dogodek vplival na to, da sta še bolj povezana ali je nezgoda povzročila to, česar se vsak/-a najbolj boji. Opiši svoje občutke, napiši dobro zgodbo, bodi duhovita. Četudi se ti na zmenku ni še nikoli zgodilo nič nerodnega in čeprav sploh nikoli še nisi bila na zmenku, lahko sodeluješ v naši nagradni igri. Uporabi domišljijo in piši. Prvih pet namreč ne bo le bogato nagrajenih, ampak bomo vaše zgodbe objavili na www.punca.si, še več – imele boste veliko možnosti, da postanete del ekipe punca.si.

Nagrade za prvih šest najboljših in objavljenih zgodb bodo:

1. Fotoaparat Fuji Instax mini 11(barva po tvoji želji) – Punca v sodelovanju s Fujifilm Slovenija
2. Vikend z avtom Opel Corsa iz Avtotehne Vis (do 200 km)
3. Perilo Lisca Si že videla njihove najnovejše modele spodnjega perila in pižam? Dobiš lahko darilni bon v vrednosti 40 € za nov modni kos po svoji izbiri. Poišči najljubše zase tukaj.

4. Noro dišeč Lushev paketek za razvajanje v kopalnici All the best.
5.  Prestićna kozmetika kozmetiko Bulldog za tvojega dragega

6. s.Oliver majica Falling in love (Me smo se takoj zaljubile vanjo.) Še več lepih in zelenih oblačil te čaka tukaj.

Nagrade pa čakajo tudi 3 tiste, ki bodo na IG in FB @punca.si glasovali za najboljšo objavljeno zgodbo. Potegovali se boste za
noro dišeče veganske Lushevi darilne pakete  za oba ali pa čisto samo zate, odločitev je tvoja in mi jo podpiramo:).

Za več možnosti za uvrstitev med prvih 5

Naj ti namignemo, kaj bomo ocenjevali:
1. Dobra zasnova zgodbe
2. Primeren jezik (ker živimo v Sloveniji, pri Punci negujemo slovenski jezik)
3. Iz zgodbe veje mladostna, pozitivna energija (seveda je lahko zgodba tudi srce parajoča)
4. Zgodba vleče k branju
5. Zgodba bi se dejansko lahko zgodila

Že pišeš?

Potem ne pozabi, da je zadnji rok za oddajo tvoje zgodbe 28. 1. ob 20.00 – na e-naslov info@punca.si, predmet: Natečaj Nerodni zmenek Kdo lahko sodeluje? Starostne ali spolne omejitve ni. Omejeno je le število znakov – pazi, da jih bo od 1500-3000, zgodba naj bo v Wordovem dokumentu, oblika pisave: Arial, velikost 12, enojen razmik, leva poravnava, brez posebnih grafičnih in drugih oblikovanj, dodatkov in fotografij. Pred začetkom zgodbe je e-naslov, s katerega si poslala zgodbo. Tvojega imena in priimka ne potrebujemo; če bo tvoja zgodba med prvimi petimi, ti bomo pisali na e-naslov, ki bo zapisan pred zgodbo in bo enak e-naslovu, s katerega si poslala zgodbo, in te povprašali po imenu, priimku in kraju bivanja. Za prejem nagrade najboljših petih zgodb je potrebna objava – v tem primeru te bomo prosili za tvoje soglasje, da se strinjaš z objavo svoje zgodbe na www.punca.si in delcev zgodb na socialnih omrežjih @punca.si ter z objavo tvojega imena, priimka in kraja bivanja pod tvojo zgodbo. Če še nisi stara 18 let, potrebujemo tudi soglasje tvojih staršev. Najboljših 5 zgodb bomo objavili na spletni strani www.punca.si 1. februarja. Do 10. februarja do 22.00 bodo lahko bralci in tvoji prijatelji, sošolci, družina ter vsi, ki navijajo zate in jim je tvoja zgodba všeč, glasovali za tvojo zgodbo na IG @punca.si in FB @punca.si. Čez dva dni – 12. 2. ob 12.00 – bomo objavili nagrajenke in poslali nagrade do zmagovalk in tistih, ki bodo glasovali zanje.

Se ti je že zgodilo kaj nerodnega na zmenku? Pogumno, me pa se že veselimo tvoje zgodbe.

* Fotografije nagrad so simbolične. Pogoji razpisa se s strani www.punca.si zaradi poslovnih razlogov lahko spremenijo.