Ana Vezovišek

Ana Vezovišek, mag.
STROKOVNJAKINJA

Ana Vezovišek, mag., je inštruktorica finančne pismenosti, finančni coach, predavateljica, pisateljica (avtorica knjige Na pomoč! Kako naj ravnam z denarjem?, knjige Anini finančni recepti – za vašo dobro finančno kondicijo ter soavtorica tretje, ADIJO, finančni stres) ter podjetnica. Do danes je za različne medije napisala več kot 400 prispevkov, kreirala mnogo projektov … Zelo rada pomaga reševati finančne izzive, zato si tudi ti lepo vabljena, da ji zaupaš svojega. Piši na info@punca.si, za Ano, in pokazala ti bo najhitrejšo pot do varne prihodnosti.

Sledi ji na:

Odkar pomnim, grem v življenju vedno najraje po najtežji poti (sicer bi mi bilo dolgčas ☺️). Celo osnovno in srednjo šolo sem bila v nekakšni sredini. Nikoli nisem nikjer blestela, pa čeprav bi se gotovo našlo kakšno področje, kjer bi lahko. Imela sem premalo samozavesti, da bi si upala stopiti v ospredje, kaj na glas povedati, predlagati … Le kako bi jo imela, ko pa sem živela v družini, kjer sem bila (pre)večkrat deležna kritik in sem pogosto poslušala, da nisem sposobna, da iz mene ne bo nič. A se nisem dala, kot je za levinjo značilno … Svojo tolažbo sem našla v pisanju. V pisanju pesmi, dnevnika, knjige … In ravno pisanje mi je pomagalo, da sem preživela enega svojih najtežjih obdobij (več o moji zgodbi lahko prebereš tukaj ).
Zelo zgodaj sem se bila primorana osamosvojiti in tako sem hitro spoznala, kako pomembno je znati ravnati z denarjem. Kako nevarno se je zadolžiti, kako pomembna je varna prihodnosti in kako nevaren je lahko finančni stres.
Če imaš tudi ti izzive in se želiš naučiti ravnati z denarjem, pa tudi poskrbeti za varno prihodnosti, se izobraževati, potovati, si kupiti lastno stanovanje, avto, se podati na podjetniško pot, pa ne veš, kako, kdaj …. sem ti z veseljem na voljo. Saj veš – večji kot je izziv, z večjim veseljem se ga lotim. ☺️