Ustanoviteljica znamke KAM NA ZMENEK?, Katja Breznik, nam je zaupala najboljše kraje za zmenek, pa tudi to, kdaj iti in kdo plača … Si z mano? Seveda, greva na zmenek ❤️

Kdaj je čas za prvi zmenek?

Čas za prvi zmenek je čim prej. Če nekoga spoznaš preko socialnih medijev, je še posebej dobro, da se čim prej spoznata tudi v živo.  Energija je tista, ki šteje, to pa težko začutiš preko tipkanja oz. lahko začutiš tudi ‘napačno energijo’ – po navadi takšno, kot si jo želiš čutiti, tako pač ljudje največkrat delujemo. Prav zato je pomembno, da fanta čim prej spoznaš v živo 🙂

Kdo naj povabi na zmenek in zakaj?

Na začetku bi rekla, da se pričakuje (še vedno), da prvi povabi fant. Pozneje pa je super – tako kot delava midva z mojim dragim – en teden povabi en, drugega drugi. Kar je odlično, ker hodiva na res različne zmenke in nikoli nama ni dolgčas.

Katero je najprimernejše mesto za zmenek in zakaj prav to?

Tukaj bi rekla, da je to popolnoma stvar okusa. Je pa super, da je zmenek takšen, da se lahko pogovarjaš. Sama imam rada bolj adrenalinske zmenke, kjer pridejo na dan čustva in spoznaš človeka še iz drugega zornega kota.

Tvoji naj adrenalinski zmenki?

Pustolovski park in potapljanje na slovenski obali.

Kaj početi na zmenku?

Dobro je, da se čim več pogovarjata, sploh na začetku zveze. To je pomembno zato, da resnično čim bolje spoznaš osebo, s katero si na zmenku. Tudi ko si že nekaj časa v zvezi, se velikokrat zgodi, da je prav pomanjkanje komunikacije velikokrat razlog za to, da par ne ostane skupaj.

Kdo naj plača, če zmenek terja stroške?

Tisti, ki povabi 😉

Kateri kraji niso primerni za zmenke in zakaj ne?

Vsak kraj je lahko primeren za zmenek, če je obema ta kraj zanimiv za zmenek.

Najboljši kraj za zmenek v tvojem življenju.

Meni najboljši zmenek (do zdaj) je bil kino pod zvezdami na prostem.

Predlog zmenkov, ki trajajo dva do štiri dni:

Oddih v toplicah, glamping hišice, kratek ogled kateregakoli evropskega mesta …

Te zanimajo najboljši kraji po Sloveniji za zmenke?