Te zanima, kako je uspelo Tadeji? Poslušati je začela sebe. Kako? Čutila je, da jo takratna služba onesrečuje, čeprav je bila zelo uspešna. Tako je zapustila delovno mesto bančnice ter se podala na čisto novo življenjsko pot. Postala je učiteljica joge, skozi katero se še posebej posveča ženstvenosti. Kot pravi: “Ženske velikokrat stopimo v moško energijo, ker svet to od nas na nek način zahteva, zato je še toliko bolj pomembno, da ženske ponovno najdemo svojo žensko energijo.

Tisti, ki Tadejo spremljate že dolgo, veste, da so stoje postale del njenega vsakdana. Spet je našla sebe, v sebi je prebudila svojo žensko energijo. Ko je pogledala nazaj, je bila rdeča nit celotne spremembe prebujanje ženske energije v njej, ki je zaspala. V sebi jo je imela ves čas, vendar je sistem od nje zahteval, da jo pospravi v predal.

In zdaj skozi jogo pomagaš ženskam prebuditi svojo žensko energijo. Kako to počneš?

Glede na svoje izkušnje in spoznanja sem se odločila svojim puncam v TSJ (Tadejin svet joge) skozi jogo približat žensko energijo, da bolje spoznajo sebe in same sebi podarijo darilo – ČAS ZASE. Skupino žensk vodim že dve leti. Skozi jogo, brez globokih spiritualnih tehnik, zapletenih jogijskih izrazov in dolgih meditacij jim pomagam spet prebuditi žensko v sebi. In hvaležna sem za svojo izkušnjo, ker bi puncam brez nje težko pomagala in jih razumela. Veliko je vadb, na katere se lahko vpišeš, a menim, da je večina vadb vodena z veliko moške energije. Pomemben je cilj, premik  in do tega cilja se gre včasih tudi preko bolečine. Ženske potrebujemo povsem drugačen pristop. Ženski danes manjka ženske energija, v kateri je ustvarjalna, čutna, igriva, zadovoljna sama s seboj. Nihče nas ni naučil, kako negovati svojo žensko energijo z upočasnitvijo, nežnostjo, igrivostjo, čutnostjo … Ko jo prebudiš, se začnejo dogajati premiki. Moja želja je ženskam približati žensko energijo ne kot nekaj mističnega in spiritualnega, temveč kot nekaj zelo uporabnega in praktičnega.

Peljem jo čez preproste 4 korake:

  • Nauči si vzeti čas zase brez slabe vesti.
  • Skozi jogo začuti nežnosti, umirjenosti, sprejemanje sebe in svojega telesa.
  • Skozi različne jogijske položaje ji pomagam do bolj čvrstega in gibljivega telesa.
  • Pomagam ji, da si skozi jogo dovolil občutiti, prepoznati in sprejeti svoja čustva.

Za kaj več pa lahko pridete pokukat v TSJ.

Bi rekla, da si zdaj res na svoji pravi poti in si srečna?

To, da sem na pravi poti, vem, ko začutim srečo in zadovoljstvo ob odzivih svojih punc. To delo me izpolnjuje. Punce so moja motivacija. Sama se še vedno vsak dan učim, raziskujem in verjamem, da bom nadaljevala to pot.

Kakšne načrte imaš s Tadejinim svetom joge?

TSJ je že zdaj večji, kot sem si lahko predstavljala, naša skupinica utripa z žensko energijo, ki nam je tako primanjkuje, še posebej v Sloveniji. Zadnje mesece smo z ekipo ustvarjali naš prvi štiritedenski program, v katerega bomo poleg joge, ki je osnova, dodali še ples in druge aktivnosti, ki bodo pomagale ženskam najti svojo žensko energijo v sebi. Prav tako kot sem jo našla sama. Moj cilj je ženskam pokazati, da fitnes in prehrana nista vse. Da dobro počutje tiči drugje. Čeprav sem seveda zagovornica zdravega načina življenja, gibanja in zdrave prehrane, je za nas, ženske, pritisk lepše postave velikokrat precej toksičen. In posledično tudi odnos do prehrane in gibanja. Ko začnemo na začetku, se naučimo kot ženske negovati svojo žensko energijo, se bolje počutimo, lepše smo videti in bolj zdravo razmišljamo. Ko se SAME POČUTIMO DOBRO v svoji koži, svoji energiji, je vsaka sprememba veliko lažja – izboljšala se bodo naša razmerja, naša postava in naše življenje.

Bi še kaj sporočila puncam?

Ženske enostavno izgubljamo svojo ženstvenost, žensko energijo, ker nas cel svet potiska v moško energijo. Biti moramo odzivne, pogumne, organizirane, ambiciozne, močne, imeti jasne visoke cilje. Zato zapri oči in se vprašaj: V kakšni energiji deluješ večino časa?

ŽENSKA ENERGIJA

Sprejemaš sebe z vsemi napakami, uživaš na poti do cilja, si sproščena pred partnerjem, objameš prijateljico, nimaš lažnega nasmeha na obrazu, pokažeš, da si ranljiva, rada plešeš in poješ, si igriva in v tem uživaš, poslušaš svojo intuicijo,..?

Ali

MOŠKI ENERGIJA

V partnerskem odnosu ni intime, ne prepustiš se več, čakaš na njegov objem, cel teden si nenehno v pogonu in stresu, kaže se tudi v odnosu do otrok, kjer je manj objemanja, stiskanja in več učenja, vzgajanja, svoj dan imaš strukturiran in načrtovan v detajle in za sebe nimaš časa?

Če imaš občutek, da si večino časa v moški energiji, začni prebujati žensko in jo negovati. Zakaj?

Da boš: na poti do cilja uživala, da si samozavestna in kljub temu nežna, da boš profesionalna in kljub temu igriva, da boš urejena in da ne bosta urejenost in lep naličen obraz samo maska, s katero želiš prekriti, da ne sprejemaš sebe in svojega telesa.

Vabim te, da vstopiš v Tadejin svet joge in začutiš njeno energijo še preko videov, ki jih deli na Instagramu.

Zelo kmalu bo začela z novim programom Poletna TSJ joga in ples na katerega se prijaviš TUKAJ

Misliš, da imaš dovolj ženske energije?